Indiferent de obiectivele pe care le avem atunci când dorim să apelăm la procedura de augmentare mamară, este esențial să alegem cel mai bun tip de implant. Și cu toate opțiunile disponibile de pe piață, avem o selecție largă din care putem să alegem. Medicii chirurgi din cadrul Clinicii Pogany oferă mai multe tipuri de implanturi mamare în practica lor de chirurgie plastică din București, inclusiv opțiuni de la brandul Mentor.

Implanturile mamare MENTOR aprobate de FDA

Atunci când alegem tipul de implant, aprobarea de siguranță a Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente nu este negociabilă. Implanturile mamare trebuie să fie aprobate de FDA pentru a fi folosite în practica medicală de specialitate.
Implanturile saline MENTOR sunt aprobate de FDA pentru candidații de augmentare mamară cu vârsta de peste 18 ani, iar implanturile siliconice sunt aprobate pentru candidații de mărire a sânilor cu vârsta de peste 21 de ani. Ambele tipuri de implanturi sunt aprobate pentru candidații de reconstrucție a sânilor de orice vârstă.

Implanturile mamare MENTOR arată și se simt ca sânii naturali

Implanturile mamare MENTOR sunt cunoscute pentru obținerea unor rezultate de mărire a sânilor care arată și se simt natural. Consistență implantului se simte foarte naturală pentru țesutul mamar real, iar formele și proiecțiile implantului imită îndeaproape curbura unui sân natural.

Multe tipuri diferite de implanturi mamare

MENTOR oferă implanturi saline și două tipuri de implanturi siliconice, care sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni, proiecții și texturi. Această varietate de opțiuni de implant permite o potrivire personalizabilă.
Candidații pentru augmentare mamară au tipuri de corp și obiective chirurgicale unice – ceea ce înseamnă că implanturile care sunt potrivite pentru sora ta sau pentru cea mai bună prietenă nu vor fi neapărat potrivite și pentru tine. Din fericire, MENTOR poate satisface aproape toate nevoile și obiectivele persoanelor care își doresc să apeleze la această procedură chirurgicală!

Opțiuni de garanție

Implanturile MENTOR sunt proiectate să dureze mulți ani fără probleme. În cazul în care apare o complicație rară și implanturile trebuie înlăturate sau înlocuite, acestea sunt acoperite de garanție.

Expertiza chirurgului este importantă

Mai importantă decât alegerea de brand a tipului de implant este alegerea medicului chirurg pentru procedura de augmentare mamară. Abilitatea și experiența chirurgului sunt ceea ce maximizează șansele de a obține rezultate deosebite și totodată ceea ce minimizează riscurile intervențiilor chirurgicale.
Echipa Centrului de Excelență POGANY pune în slujba ta eficiența și rigoarea medicală îngemănate cu viziunea și sensibilitatea artistului pentru a plămădi frumusețea pe care ți-o dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *