Terapia cu laser la nivelul fetei, gatului si decolteului poate fi foarte eficientă împotriva mai multor imperfectiuni ale pielii. Dorințele și așteptările tale individuale trebuie sa fie insa in acord cu alegerea metodei folosite. Laserele non-invazive îndepărtează puțin sau deloc pielea și se concentrează exclusiv pe capacitatea organismului de a se vindeca prin stimularea producției de colagen.

Deși practic toată lumea dorește să-și reîntinereasca aspectul, nu toți sunt eligibili pentru tratamentul cu laser invaziv sau tratamentul chirurgical. Acesta este și motivul pentru care procedurile nechirurgicale sunt mai eficiente și chiar recomandate. Iar în acest caz, se poate opta pentru terapia platelet rich plasma, acid hialuronic sau toxina botulinică, mezoterapie, etc.

Ce terapie laser este cea mai potrivita?

Deși există foarte multe posibilitati, una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face este Cutera Laser Genesis, ce utilizează o tehnologie laser non-invazivă cu ajutorul careia se pot remedierea multe din problemele cu care se confruntă majoritatea bărbaților și femeilor: riduri și linii fine, pori măriți, textura inegală a pielii sau chiar cicatricile inestetice. Astfel, prin intermediul acestei terapii cu laser se obțin cele mai bune rezultate pentru fața și gât.

Iar dacă îți faci griji în privința situațiilor neplăcute care pot apărea în timpul sau la finalul procedurilor, atunci află că tot ceea ce vei simți în timpul procedurii este o senzație de căldură pe piele, iar apoi, tot ceea ce trebuie să faci este să te protejezi de razele soarele, folosind produsele potrivite.

Ce tipuri de proceduri neinvazive poți alege?

Există numeroase proceduri pe care le poți alege, iar printre acestea, cele mai recomandate sunt:

Tratamente cu toxina botulinică

Oboseala vizibilă, cutele și ridurile de expresie pot dispărea ca prin minune prin injectarea toxinei botulinice. Prin urmare, acest tratament este eficient dacă vei să îndepărtezi semnele trecerii timpului de pe fața ta, totul desfășurându-se într-un mod nedureros și rapid.

Terapia Platelet Rich Plasma

Această terapie este un tratament de înfrumusețare anti-îmbătrânire, ce aduce numeroase îmbunătățiri de natură estetică, precum revitalizarea aspectului pielii, estomparea ridurilor fine și redarea fermității și elasticității pielii, precum si îmbunătățirea părului subțire (tratament la nivelul scalpului).

Bunny lines

Ai riduri la nivelul nasului care te deranjează? Nimic mai simplu! Prin intermediul unei proceduri non invazive ce constă în injectarea locală a toxinei botulinice, toate ridurile ce apar în zona nasului în urma procesului de îmbătrânire vor dispărea (temporar, cat tine efectul toxinei).

Reconturarea mandibulară

Ce femeie sau bărbat nu își dorește o față bine definită, cu trăsături speciale și frumoase? Cea mai simplă soluție, dacă nu vrei să treci prin proceduri chirurgicale complicate și riscante, este să apelezi la soluția oferită de acid hialuronic. Aceasta este o procedură injectabilă, iar rezultatul va fi o definire și restructurare a zonei mandibulare.

Gummy smile

Zâmbetul este cel mai frumos lucru pe care îl poți oferi celor din jur, dar, chiar dacă dinții tăi sunt impecabili, există anumite situații când poți fi nemulțumită de modul cum zâmbești. Dacă în timp ce zâmbești, gingiile sunt mult prea evidențiate, atunci poți apela la o soluție foarte simplă, mai exact injectarea toxinei botulinice la nivelul buzei superioare. Te vei putea bucura de aceste efecte pentru aproximativ 6 luni, pentru intretinerea efectului fiind nevoie de reinjectare periodica.

Rinocorecția cu acid hialuronic

Nu îți place forma nasului, dar nici nu vrei să apelezi la intervenții complicate chirurgicale? Atunci poți opta pentru acidul hialuronic, care este foarte eficient pentru a oferi o soluție temporară, mai exact, te poți bucura de un nas cu un aspect imbunatatit pentru aproximativ 6-12 luni.

Estomparea cearcanelor

Majoritatea pacientilor care solicita o consultatie pentru corectia cearcanelor au o obiectie comuna: mereu arata obositi din cauza aparitiei halourilor intunecate (dark circles) din jurul ochilor, oricat de mult ar dormi sau oricate aplicatii cu seruri sau creme ar folosi. Pierderea volumului periocular este tratata cel mai eficient prin injectarea de fillere cu acid hialuronic. Procedura de injectare se practica dupa aplicarea unei crème anestezice pentru a reduce disconfortul creat de intepatura.

Volumizarea pometilor

Cea mai folosita metoda de umplere a pometilor este injectarea de acid hialuronic cu greutate moleculara mare care sa confere volum si in acelasi timp contur, imbunatatind aspectul imbatranit si obosit al fetei. Injectarea se realizeaza sub anestezie locala (crema anestezica) si este nevoie de cel putin 1 ml de acid hialuronic pentru a avea rezultatul dorit. Remanenta produsului la locul de injectare poate dura pana la 1 an, iar pacientul poate beneficia de alte tratamente faciale suplimentare fara a interfera cu acidul hialuronic (mai putin cu laserul, care ar trebui evitat pe aceste zone).

Santuri nazolabiale

Desi exista numeroase tipuri de proceduri pentru combaterea ridurilor, fillerele reprezinta prima linie de tratament recomandata de catre medicii specialisti, acestea fiind considerate optiuni non-invazive pentru tratamentul ridurilor profunde. Cele mai comune tipuri de fillere folosite contin acid hialuronic, acesta substanta fiind produsa natural in piele si ajuta la pastrarea fermitatii si a hidratarii. Injectarea acidului hialuronic produce multe beneficii, ca de exemplu: cresterea producerii de colagen la nivelul pielii, cresterea volumului in zona injectata, un aspect de lifting a zonei, un tegument mai fin si mai luminos,cu minime efecte adversesi rezultate imediat. Exista si optiunea de a utiliza produse de make-up imediat dupa terminarea tratamentului.

Linii Marionette

Senzatia de fata trista, obosita sau imbatranita poate fi data si de liniile Marionette – care sunt acele santuri care coboara de la colturile gurii pana la nivelul barbiei. Acidul hialuronic este un ajutor esential in combaterea acestora, producant hidratare si umplere. Aspectul ulterior are ca scop o intinerire a etajului inferior al fetei, dand un aspect natural si armonios.

Acestea sunt doar o parte dintre procedurile non invazive, cu ajutorul cărora poți să îți schimbi înfățișarea, iar dacă nu știi cine te poate ajuta, apelează cu încredere Centrul medical Pogany, locul unde dorințele tale estetice sunt îndeplinite.