Cererea de tratamente și proceduri cosmetice ușoare, rapide, non-invazive este în creștere în România. Este uimitor ce impact pot avea tratamentele nechirurgicale, precum fillerele, tratamentele cu toxina botulinică și peeling-urile faciale. Indiferent dacă este vorba despre fillere folosite pentru sculptarea și modelarea nasului, fie că se folosește grăsimea dintr-o parte a corpului pentru a fi injectată într-o altă parte, tratamentele cosmetice non-invazive devin mai populare ca niciodată.

Clinicile estetice au cunoscut o mare creștere în popularitatea pacienților în ultimul deceniu, mulți optând pentru opțiuni de tratament non-invazive, care au rezultate foarte similare cu o procedură de chirurgie cosmetică. Deci, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare tratamente cosmetice non-invazive din România.

Tratamente injectabile cu Toxina Botulinica împotriva ridurilor

Vânzările de Toxina Botulinica au înregistrat o creștere excepțională și au continuat să crească în ultimul deceniu în România. Mulți pacienți între 25-30 de ani caută tratamentele cu Toxina Botulinica pentru prevenirea și tratarea ridurilor.

Toxina Botulinica continuă să conducă ca un tratament cosmetic foarte popular. Acest tratament injectabil este subtil, dar foarte eficient și funcționează prin relaxarea mușchilor faciali. Această procedură relativ nedureroasă poate fi făcută rapid și îi oferă pacientului o senzație de prospețime în cel mai scurt timp. Află mai multe despre beneficiile uimitoare ale tratamentelor injectabile cu Toxina Botulinica la Clinica Pogany!

Fillere pentru buze

Buzele sunt diferite, unele au nevoie de modelare, iar altele de volum. Fillerele de buze sunt una dintre cele mai frecvente opțiuni de tratament și reprezintă o tendință în creștere în societatea actuală. Pe măsură ce îmbătrânim, buzele devin mai subțiri. Cu o umplutură dermică foarte sigură și simplă, poți obține o redefinire reală care îmbunătățește buzele și le adaugă volum. Fillerele pentru buze au rezultate de lungă durată cu efecte imediate.

Terapia

Terapia vampire sau cu plasmă îmbogățită în plachete implică extragerea sângelui de la un pacient și injectarea acestuia înapoi în piele, unde factorii de creștere îmbunătățesc colagenul, proliferarea celulelor stem și elastina pentru întinerirea, regenerarea și îmbunătățirea texturii pielii, reducând totodată ridurile. Pielea lăsată se va strânge în jurul feței, gâtului, ochilor și pieptului. De asemenea, contribuie la creșterea părului atât la bărbați, cât și la femei.

Fillere dermice pentru reconturarea și rejuvenarea feței

Pe măsură ce îmbătrânim, principalele elemente ale pielii se pierd treptat: colagenul, elastina și acidul hialuronic. Acidul hialuronic adaugă formă și volum pielii, iar colagenul este proteina principală care susține structura pielii, prin urmare, toate aceste elemente împiedică pielea din a se lăsa.

Pe măsură ce aceste elemente dispar odată cu înaintarea în vârstă, pielea devine apoi mai subțire și ridurile încep să își facă apariția. Fillerele dermice vor deveni cel mai bun prieten al unui pacient pentru această problemă. Fillerele dermice sunt un tratament rapid și eficient, care adaugă volum feței. Este o substanță asemănătoare unui gel care este injectată sub piele cu un anestezic local. Fillerele vor umple și vor completa liniile sau zonele ridate de pe față.

La Pogany, Centrul de Excelență în Chirurgia Estetică și Postbariatrică, frumusețea se regăsește în calitate.