Deși anii au trecut și lucrurile s-au schimbat major, chirurgia estetică feminină încă rămâne un subiect tabu pentru unii oameni care sunt reticenți când vine vorba de viața sexuală. Însă, există și oameni care sunt deschiși la minte și privesc acest subiect ca pe un lucru normal, despre care nu se feresc să vorbească.

Ce este chirurgia estetică feminină?

Chirurgia estetică intimă feminină este cea mai cunoscută procedură nedureroasă prin care femeile pot obține aspectul dorit în zona genitală. De-a lungul timpului unele femei și-au arătat interesul pentru modificarea aspectului organului genital din motive estetice sau mici probleme care pot provoca durere sau disconfort.

Cine este candidatul ideal pentru o intervenție chirurgicală estetică feminină?

Dacă nu ești mulțumită de cum arată organul tău genital și îți dorești îmbunătățirea vieții sexuale înseamnă că ești candidatul ideal. Tot ce ai de făcut este să vii la clinică pentru o programare, iar în urma consultului vom stabili care procedură chirurgicală este cea mai potrivită pentru a-ți rezolva problemele.

Intervenții chirurgie estetică feminină

Majoritatea pacientelor care ne-au trecut pragul clinicii au declarat că sunt deranjate de mărimea labiilor, care sunt fie prea mici sau prea mari. Labioplastia este intervenția chirurgicală prin care se corectează volumul și forma labiilor.