CUTERA LASER GENESIS, CEL MAI BINE PĂSTRAT SECRET AL FRUMUSEȚII

Diferența pe care o aduce CUTERA Laser Genesis

Procedura Laser Genesis utilizează tehnologia laser non-invazivă pentru a trata în siguranță, în mod natural și eficient liniile fine, ridurile, porii măriți, textura inegală a pielii, roșeața difuză și cicatricile.

Ce zone pot fi tratate cu Laser Genesis?

Pacienții care au ales tratamentul cosmetic Laser Genesis, raportează rezultate excelente pe întreaga față și pe gât. În plus, medicii specialiști pot sugera această terapie non-invazivă pentru a diminua cicatricile recente pe alte părți ale corpului.

Cum se simte procedura cu Laser Genesis?

De cele mai multe ori, pacienții descriu tratamentul ca fiind relaxant și terapeutic. În timpul procedurii, veți experimenta și veți simți o căldură blândă la nivelul suprafeței pielii.

După tratament, puteți reveni imediat la activitățile normale, fiind necesară doar protecția solară în cazul în care veți desfășura mai multe activități în aer liber.

Cum funcționează Laser Genesis?

Încălzind ușor derma superioară cu mult sub suprafața pielii pacientului, CUTERA Laser Genesis îmbunătățește aspectul ridurilor prin promovarea creșterii colagenului. Căldura suplimentară este generată în capilarele dilatate pentru a reduce roșeața.

La ce fel de îmbunătățiri vă puteți aștepta în urma terapiei cutanate Laser Genesis?

Pe parcursul a patru până la cinci tratamente, Laser Genesis poate ajuta la refacerea strălucirii și aspectului tineresc al pielii. Rezultatele individuale ale tratamentului sunt subtile, dar efectul general al tratamentelor multiple poate fi destul de dramatic.

  • Tratează în siguranță și delicat roșeața difuză;
  • Diminuează sau chiar elimină cicatricile superficiale lăsate de acnee;
  • Stimulează continuu producția nouă de colagen;
  • Reduce aspectul liniilor fine;
  • Promovează natural un aspect sănătos.

 CUTERA COOLGLIDE®, CEA MAI SIGURĂ ȘI EFICIENTĂ METODĂ DE EPILARE DEFINITIVĂ

Diferența pe care o aduce CUTERA COOLGLIDE®

Cutera CoolGlide este cel mai bun sistem de îndepărtare a părului de tip laser de pe piață pentru toate tipurile și tonurile de piele, chiar și pentru pacienții bronzați sau cu o piele mai închisă la culoare. Designul său unic, lungimea de undă mai lungă și conceptul inovator de răcire permit livrarea unor rezultate extrem de eficiente, sigure și permanente.

Ce zone pot fi tratate cu tratamentul CoolGlide®?

CoolGlide poate îndepărta părul de pe toate părțile corpului, inclusiv față, picioare, brațe, axile și spate. De asemenea, poate trata zone sensibile precum pieptul, zona sânilor și mameloanelor și linia de bikini.

Cum se simte procedura cu sistemul CoolGlide®?

După cum sugerează și numele, dispozitivul CoolGlide răcește și calmează pe măsură ce alunecă de-a lungul pielii pacientului. Când pulsațiile de lumină sunt emise, unii pacienți prezintă o senzație ușoară de înțepături sau ciupituri.

În mod normal, nu este necesară anestezia locală sau vreun tratament medicamentos pentru durere; cu toate acestea, unii pacienți pot prefera să utilizeze un anestezic topic atunci când sunt tratate zonele mai sensibile ale corpului.

De ce CUTERA CoolGlide®?

Folosind cea mai recentă tehnologie în epilarea cu laser, CoolGlide poate trata rapid zonele mari de piele, fără limitările tehnologiilor mai vechi.

Lungimea de undă mai lungă distribuită de CoolGlide îi permite să fie utilizat în siguranță și în mod eficient la pacienții cu pielea mai deschisă sau mai închisă la culoare, precum și pe pielea bronzată.

Spre deosebire de alte sisteme, CoolGlide poate trata părul fin de pe buza superioară a unei femei la fel de ușor și eficient ca firul gros de pe spatele unui bărbat.

Dispozitivul pe bază de răcire crește confortul pacientului și reduce la minimum reacția adversă a pielii întâlnită frecvent cu alte lasere.

 CUTERA TITAN, LIFTING NECHIRURGICAL PENTRU REVITALIZAREA PIELII

Cum funcționează CUTERA TITAN?

TITAN folosește lumina infraroșie non-invazivă pentru a încălzi straturile profunde de sub suprafața pielii, fără a deteriora pielea exterioară, folosind o răcire intensă pentru a o proteja.

Căldura provoacă contracția colagenului și stimulează producția de colagen nou. În timpul procedurii, suprafața superioară a pielii (epidermă) este protejată prin răcire continuă cu dispozitivul Cutera Titan.

Diferența pe care o aduce CUTERA TITAN

Tehnologia bazată pe lumină a dispozitivului Titan oferă o distribuție mai uniformă a energiei pentru încălzirea dermului profund în comparație cu surse de energie, cum ar fi RF (radiofrecvența).

O alternativă uimitoare pentru tratamentul laxității pielii

Cu doar câteva tratamente, pacienții pot experimenta rezultate dramatice cu ajutorul dispozitivului Cutera Titan. Cutera Titan oferă o opțiune de tratament sigură și accesibilă pentru cei care caută să își îmbunătățească tonul pielii, fără intervenții chirurgicale.

Ce zone pot fi tratate cu tratamentul CUTERA TITAN?

Pacienții s-au bucurat de rezultate imediate pe multe zone ale corpului care prezentau piele lăsată. Cele mai frecvente zone tratate sunt linia maxilarului, sub bărbie și zona abdomenului.

Cine poate beneficia de tratamentului CUTERA TITAN?

Deoarece procedura cosmetică Titan încălzește țesutul de sub suprafața pielii, pot fi tratați pacienții de orice vârstă și sex. Medicul specialist vă poate sfătui dacă tratamentului CUTERA TITAN este potrivit pentru dumneavoastră.

Câte tratamente sunt necesare?

Deși un singur tratament a dat rezultate foarte bune pentru mulți pacienți, este destul de comun ca pacienții să aibă nevoie de două sau trei tratamente pe parcursul a câteva luni. Medicul specialist vă va sfătui cu privire la numărul și frecvența tratamentelor recomandate pentru rezultate optime.

Ce se întâmplă după tratamentul CUTERA TITAN?

Imediat după tratament, puteți observa o anumită roșeață și umflare ușoară în zona tratată. Ambele ar trebui să se disipeze în câteva ore. Consultați medicul pentru informații complete despre beneficiile și riscurile tratamentului.

Cum se simte procedura cu dispozitivul CUTERA TITAN?

Cu fiecare pulsație de lumină, veți simți o scurtă senzație de căldură. Unii pacienți sunt mai confortabili luând în prealabil un calmant ușor. Însă, mulți dintre aceștia sunt confortabili fără niciun medicament.

 REMODELARE CORPORALĂ CUTERA TRUSCULPT® ID

O soluție revoluționară de remodelare corporală

Cutera truSculpt® iD este un tratament personalizat de remodelare corporală care se adaptează nivelului, formei și obiectivelor dvs. pentru a vă întări, îmbunătăți și tonifica mușchii.

Tehnologia unică de stimulare multidirecțională (MDS) oferă trei opțiuni de tratament prin replicarea unor acțiuni stimulative intensificate. Cutera truSculpt® iD este tratamentul revoluționar și non-chirurgical de care aveți nevoie pentru a arăta și a vă simți excelent în propriul corp.

Ce zone pot fi tratate cu tratamentul Cutera truSculpt® iD?

Utilizând puterea uimitoare a căldurii cu radiofrecvență, truSculpt® iD permite reducerea grăsimilor încăpățânate în zonele afectate, putând fi abordate simultan.

În funcție de zonele corpului pe care doriți să le tratați, această tehnologie avansată are capacitatea de a utiliza până la șase dispozitive care pot trata în mod eficient abdomenul și flancurile, precum și alte părți ale corpului din apropiere care necesită tratament.

Tratamentul Cutera truSculpt® iD

Cu truSculpt® iD puteți obține definirea corpului dorit, chiar și în zonele voluminoase, care sunt rezistente la dietă și exerciții fizice. Spre deosebire de liposucția chirurgicală, truSculpt® iD nu necesită ace sau incizie de niciun fel, astfel încât nu există o perioadă de recuperare îndelungată.

În timp ce tratamentul se efectuează în aproximativ 15 minute, rezultatele dvs. vor apărea treptat într-o perioadă de 12 săptămâni. Veți vedea că truSculpt® iD merită așteptarea!

Cine poate beneficia de tratamentul Cutera truSculpt® iD?

Deoarece truSculpt® este un tratament personalizat și adaptat pentru a răspunde nevoilor individuale, majoritatea pacienților adulți sunt potriviți pentru tratamentele truSculpt® iD.

truSculpt® iD poate fi aplicat indiferent de tipul de piele, stratul de grăsime și zona afectată. În plus, truSculpt® iD poate trata eficient și fără probleme pielea cu tatuaje!

Ce se întâmplă după tratamentul Cutera truSculpt® iD?

După tratament, pielea poate fi caldă și înroșită timp de câteva ore și sensibilă la atingere până la câteva zile. Rezultatele pot fi vizibile între 6-12 săptămâni, deoarece corpul are nevoie de timp pentru a elimina celulele de grăsime.

Mulți pacienți observă schimbări vizibile în forma corpului lor după primul tratament. Este posibil să fie nevoie de ședințe suplimentare truSculpt® iD pentru a obține rezultatele ideale pe care le doriți de la acest tratament inovator, non-chirurgical, de reducere a grăsimilor la nivelul abdomenului.

 ZIMMER WAVE, TRATAMENT NON-INVAZIV ÎMPOTRIVA CELULITEI

Pielea netedă și fermă este o dorință comună pentru majoritatea pacienților, și nu doar pentru fața lor, ci și pentru corpul lor. Pentru pacienții care se luptă cu celulită, vergeturi și cicatrici, Zimmer Wave oferă o nouă alternativă pentru obținerea unui corp ferm și fin. Zimmer Wave este un tratament non-invaziv împotriva celulitei aprobat de FDA fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale.

Tratamentul împotriva celulitei Zimmer Wave

Zimmer Wave folosește unde de șoc radiale (RPT – Radial Pulse Therapy) pentru tonifierea pielii și pentru reducerea aspectului de celulită ușoară până la moderată.

Acest tratament poate ajuta, de asemenea, la tratarea vergeturilor și a cicatricilor. Poate fi folosit pe mai multe zone diferite ale corpului, cum ar fi șoldurile, fesele, brațele superioare, abdomenul și coapsele. După ședințele de tratament, pielea are un aspect mai tânăr, mai ferm și mai sănătos.

Cum funcționează Zimmer Wave?

Acest tratament cosmetic este capabil să trateze celulita, să-i ofere pielii fermitate și elasticitate, să reducă vergeturile și să ajute la estomparea cicatricilor, îmbunătățind producția de colagen și elasticitatea pielii.

Undele de șoc radiale trimit energie prin piele pentru a influența structura de colagen și țesutul conjunctiv. Aceste valuri de energie sparg bulele de grăsimi și gaze găsite în celulită. După ce bulele de gaz s-au decomprimat, capsulele de grăsime continuă să fie eliminate.

Acest lucru duce la creșterea fluxului sanguin, întinerirea celulelor, creșterea producției de colagen, întărirea țesutului conjunctiv și îmbunătățirea țesuturilor cicatriceale.

Rezultate după tratamentul împotriva celulitei Zimmer Wave

Atunci când este asociat cu un stil de viață sănătos și un plan de tratament personalizat, Zimmer Wave poate oferi rezultate de lungă durată.

Se pot observa rezultate vizibile după primele două-trei tratamente. După fiecare tratament în parte, veți putea observa că pielea dvs. devine mai netedă și mai fermă. Rezultate optime pot fi văzute după șase până la zece tratamente.

Cine poate beneficia de tratamentul Zimmer Wave?

Zimmer Wave este un tratament non-invaziv și eficient pentru mulți pacienți, însă poate fi nepotrivit pentru o anumită categorie de pacienți. De aceea, o consultație inițială este una dintre cele mai bune metode de a determina ce tratamente vă pot oferi rezultatele dorite.

Un candidat ideal pentru tratamentul Zimmer Wave va fi deja în stare bună de sănătate, la o greutate sănătoasă. Cei mai buni candidați sunt pacienții care doresc să reducă celulita, vergeturile și cicatrizarea pielii.

Remodelare corporală feminină

Prețuri

1. REJUVENARE LASER GENESIS
(Pentru pori dilatati, imbunanatire textura piele, rosacea, cicatrici, cuperoza) (nr. Sedinte recomandate – 6, cu un interval de 2 saptamani intre sedinte)La 4 sedinte ai cadou 1 procedeu de injectare gratis (toxina botulinica, 1ml acid hialuronic, 1 tratament Terapie Vampir, 1 tratament cu Dermapen si cocktail aminoacizi) SAU 15% reducere incepand cu a 3-a sedinta!150 € ședința
2. REJUVENARE LASER TITAN
(LIFTING NECHIRURGICAL, LAXITATE TEGUMENTARA)La 3 sedinte ai cadou 1 procedeu de injectare gratis (toxina botulinica, 1ml acid hialuronic, 1 tratament Terapie Vampir, 1 tratament cu Dermapen si cocktail aminoacizi) SAU 15% reducere incepand cu a 2-a sedinta!
- FAȚĂ (nr. Sedinte recomandate – 3/4, cu un interval de 1-3luni intre sedinte)500€ 300€/ ședința
- GÂT (nr. Sedinte recomandate –3/4, cu un interval de 1-3luni intre sedinte)300€ 190€/ ședința
- ABDOMEN PERIOMBILICAL (nr. Sedinte recomandate – 3/4 cu un interval de 1-3luni intre sedinte)500€ 300€/ ședința
3. PEELING LASER
- FAȚĂ (Sedinte recomandate – 1/2, cu un interval de minim 2 luni intre sedinte)500 € / ședința
- FRUNTE ȘI OBRAJI (Sedinte recomandate – 1/2, cu un interval de minim 2 luni intre sedinte)300 € / ședința
- GLABELLAR, PERIORBITAL, PERIORAL (Sedinte recomandate – 1/2, cu un interval de minim 2 luni intre sedinte)250 € / ședința
LASER VASCULAR (vase sparte, angioame, venectazii)
- 30 MIN DE TRATAMENT(Sedinte recomandate – 1/2, cu interval de 2-8 saptamani intre sedinte)150 € / ședința
- ANGIOAME SPIDER / CHERRY (Sedinte recomandate – 1/2, cu interval de 2-8 saptamani intre sedinte)30 € +2 € / plus suplimentar
4. EPILARE DEFINITIVĂ
PERCIUNI50 € / ședința
MUSTAȚĂ40 € / ședința
BĂRBIE40 € / ședința
GÂT ANTERIOR100 € / ședința
CEAFĂ75 € / ședința
FAȚĂ INTEGRAL100 € / ședința
UMERI170 € / ședința
SPATE INTEGRAL250 € / ședința
AXILE90 € / ședința
PIEPT150 € / ședința
ANTEBRAȚE100 € / ședința
BRAȚE150 € / ședința
LINIE ALBA ABDOMEN70 € / ședința
BIKINI100 € / ședința
INGHINAL INTEGRAL140 € / ședința
FESE120 € / ședința
GAMBE160 € / ședința
COAPSE200 € / ședința
PICIOARE INTEGRAL300 € / ședința
5. ZIMMER Z WAVE
CELULITĂ, VERGETURI, TONIFIERE (nr sedinte recomandate 1/2, cu interval de 3-4 luni intre sedinte)40 € / ședința
6. CUTERA TRUSCULPT 3D (Liposuctie/lipoaspiratie nechirurgicala)
GUȘĂ ( BĂRBIE ) (nr sedinte recomandate 1/2, cu interval de 3-4 luni intre sedinte)300 € / ședința
BRAȚE SAU GAMBE (nr sedinte recomandate 1/2, cu interval de 3-4 luni intre sedinte)450 € / ședința
ABDOMEN (nr sedinte recomandate 1/2, cu interval de 3-4 luni intre sedinte)500 € / ședința