Lipoaspirația infrasonică cu jet de apă și vibrații este o formă blândă de liposucție, minim invazivă, care îndepărtează definitiv depozitele de grăsime încăpățânate, creând un aspect mai tonifiat.

Aparatul de ultimă generație EVA sp®6 lichefiază și elimină rapid celulele adipoase fără a deteriora țesutul din jur.

Este cea mai populară procedură cosmetică chirurgicală din Statele Unite, deoarece oferă îndepărtarea sigură, eficientă a grăsimilor și a celulitei și poate fi ușor combinată cu alte tehnici de chirurgie estetică.

Zonele pe care le tratăm cu ajutorul lipoaspirației infrasonice sunt următoarele:

 • abdomen
 • sub bărbie
 • brațe
 • genunchi
 • coapse
 • șolduri

De ce noi?

Pentru că deși pare o operație aparent banală, noi îi acordăm toată atenția, respectăm toate regulile, iar rezultatele sunt pe măsură. Și pentru că avem experiență.

Cui se adresează?

Candidații ideali sunt bărbații și femeile care au o sănătate bună, cu o greutate corporală stabilă, nu mai mult de 25 de kilograme supraponderale și care au grăsime corporală rezistentă la efort.

Candidații trebuie să aibă așteptări realiste și să fie dispuși să-și schimbe dieta pentru a menține rezultatele.

La ce să ne așteptăm?

Lipoaspirația prin Body–Jet este o procedură ambulatorie care se efectuează doar cu anestezie locală. Această metodă mai nouă de reducere a grăsimilor nu folosește forța brută, astfel încât procedura este mai rapidă și asociată cu mai puține vânătăi și umflături decât metodele tradiționale de liposucție.

Aceasta înseamnă că veți fi treaz în timpul procedurii, dar zona pe care se lucrează va fi amorțită, astfel încât să nu simțiți durere.

 1. În timpul procedurii se fac incizii foarte mici în zonele cu grăsime nedorită.
 2. Apoi, un tub mic este introdus în incizie pentru a sparge grăsimea prin emiterea de vibrații.

Medicul controlează cantitatea de presiune folosită pe parcursul procedurii, iar depozitele de grăsime sunt descompuse rapid și eficient.

Rezultatele sunt permanente?

Celulele adipoase care sunt îndepărtate prin lipoaspirație nu cresc înapoi. Atâta timp cât pacientul nu se îngrașă excesiv, silueta nouă, mai placută, este permanentă.

Reacții postoperatorii și complicații posibile

 • umflătură
 • durere
 • vânătăi

Acestea tind să se rezolve de la sine, fără intervenție medicală.

Alte riscuri pot include cheaguri de sânge și infecții, dar acestea sunt rare.

Cazuri clinice – poze

Pentru a vă face o părere despre rezultatele postoperatorii, vă invităm să aruncați o privire peste cazurile tratate de noi.