Semnele îmbătrânirii tenului pot începe să apară încă de la 30 de ani sau chiar mai devreme, în unele cazuri. O varietate de lucruri ne afectează linia temporală, inclusiv factori de mediu și genetici. Fumatul, stresul și expunerea excesivă la soare sunt unele dintre cele mai frecvente cauze ale semnelor timpurii de îmbătrânire pentru pacienții de pretutindeni.

Din fericire, există mai multe opțiuni non-chirurgicale sub formă de proceduri injectabile care îți pot întineri fața și te pot ajuta să dai ceasul înapoi și să ștergi semnele îmbătrânirii. La Centrul Medical Pogany, medicii specialiști în chirurgia estetică sunt aici pentru a te ghida prin toate opțiunile și pentru a determina cursul de tratament cel mai potrivit pentru nevoile tale specifice cu privire la procedurile injectabile disponibile.

Menținerea tinereții prin proceduri injectabile

Iată câteva modalități prin care procedurile injectabile te pot ajuta să-ți menții tinerețea, oferindu-ți un echilibru facial ideal.

Mărirea buzelor

Pierderea de volum, de fermitate și apariția ridurilor pe buze și în jurul lor reprezintă rezultate naturale ale îmbătrânirii.

Procedura de mărire a buzelor este asociată cu un aspect mai tineresc, iar procedurile injectabile sunt capabile să restabilească volumul pierdut. Acestea pot fi, de asemenea, folosite pentru a corecta asimetriile de la nivelul buzelor și / sau a liniilor fine din jurul gurii, în special datorate obiceiurilor precum fumatul pe termen lung.

Estomparea ridurilor

Anii de mișcări musculare repetitive din comportamentele cotidiene precum zâmbetul, mestecarea și râsul, din păcate, contribuie la apariția ridurilor și a liniilor fine.

Tratamentul cu toxina botulinică ajută la aplatizarea ridurilor de la nivelul feței, din jurul ochilor, dintre sprâncene și cele de pe buza superioară.

Restaurarea volumului facial

Ca și în cazul buzelor, un ten frumos, ferm și luminos este unul dintre reperele tinereții. Odată cu vârsta, pierderea grăsimii subdermice și / sau migrarea grăsimii către porțiunea inferioară a feței poate duce la un contur facial cu aspect scobit, în special în zona obrajilor.

Tratamentul de întinerire facială prin injectare de grăsime (lipofilling) reprezintă un instrument excelent pentru umplerea ridurilor profunde sau mărirea unor reliefuri, cu rezultate bune pe termen lung și risc minim pentru pacienți.

Reducerea pungilor de sub ochi

Odată cu înaintarea în vârstă, majoritatea persoanelor experimentează umflături și umbre care fac ca zona ochilor să fie mai întunecată decât restul tenului. Deși acest lucru poate fi atribuit în parte unei pigmentări crescute, majoritatea pacienților sunt surprinși să afle că aceste umbre sunt adesea datorate unei zone „scobite” sub ochi, din cauza pierderii de volum facial.

Procedurile injectabile corectează semnele îmbătrânirii prezente la nivelul ochilor și înlocuiește aspectul “obosit și cutat’ cu un aspect armonios și destins.

La Pogany, Centrul de Excelență în Chirurgia Estetică și Postbariatrică, frumusețea se regăsește în calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *