Procedurile minim invazive sunt din ce în ce mai populare, iar printre preferatele pacienților se regăsește rinocorecția cu acid hialuronic. Fie că îți este frică de o intervenție chirurgicală la nivelul nasului sau vrei să vezi înainte cam cum ar arăta nasul tău sau vrei să faci mici corecții, acidul hialuronic este o soluție temporară, dar perfectă.

Poți scăpa de cocoașă prin estomparea depresiunii piramidei nazale, sau poți obține un vârf mai ridicat, așa cum ți l-ai dorit. În decurs de mai puțin de o oră poți beneficia de rezultate incredibile.

Știm că nasul reprezintă elementul central al feței și că el trebuie să fie în armonie cu restul elementelor faciale, de aceea suntem convinși că îți putem pune in evidență frumoasele trăsături prin proceduri minim invazive.

Întrebări frecvente:

1. Rinocorecția cu acid hialuronic este definitvă?

R: Nu, este o procedură cu rezultate temporare, deoarece acidul hialuronic este un filler care este “digerat” în timp de organism.

2. Care este durata rezultatelor?

R: Rezultatele după injectare durează în medie 6-12 luni.

3. Câți ml de acid hialuronic sunt necesari pentru rinocorecție?

R: În general, se folosesc 0.5-1 ml de acid hialuronic.

4. Ce contraindicații are această procedură?

R: Foliculitele sau dermatitele de la nivelul pielii nasului temporizează procedura până la remiterea lor.

5. Ce complicații pot apărea?

R: Postinjecțional pot apărea mici echimoze la nivelul zonei de puncție a acului care se remit în câteva zile. De asemenea, este important să ne menționezi dacă ai eventuale probleme de sănătate care ar putea contraindica efectuarea procedurii.

6. Ce costuri implică rinocorecția cu acid hialuronic?

R: verifică lista noastră de prețuri și nu uita de promoțiile periodice la procedurile injectabile.