Se intampla sa te deranjeze ridurile de la nivelul nasului atunci cand razi? Lasa-te pe mana noastra si iti vom remedia acest aspect. Cunoscute ca “bunny lines”, aceste riduri au aspectul unor „incretituri” la nivelul fetelor laterale ale nasului. Ele apar in general ca urmare a procesului de imbatranire (aceste riduri sunt statice, fiind vizibile si cand fata este in repaus), dar mai ales atunci cand muschiul nazal se contracta o data cu mimica faciala (riduri active, ce apar la miscarile muschilor faciali).

Intrebari frecvente:

1. Cum poti scapa de “bunny lines”?

R: Tratamentul consta in relaxarea acestor riduri prin injectari locale de toxina botulinica

2. Cat dureaza tratamentul?

R: Procedura dureaza aproximativ 15 minute si necesita aplicarea unei creme anestezice local.

3. Cat dureaza efectele tratamentului?

R: Efectele toxinei botulinice dureaza intre 4 si 6 luni.

4. Cand apar efectele tratamentului?

R: Efectele nu se vad imediat dupa injectare, ci apar treptat in 4-7 zile de la efectuarea procedurii.

5. Pot aparea complicatii?

R: Tratamentul este minim invaziv si presupune microbolusuri de toxina injectate la nivelul ridurilor. Pot aparea mici echimoze punctiforme la locul de injectare, ce pot fi acoperite lejer cu makeup si care dispar in cateva zile. Important, nu uita sa mentionezi in cadrul consultatiei daca ai eventuale probleme de santate.

6. Ce restrictii sunt dupa tratament?

R: Dupa tratament, nu ai nici o restrictie anume. Te poti intoarce imediat la activitatile tale zilnice fara nici o problema. Recomandam temporizarea procedurilor injectabile pe perioada sarcinii din motive de siguranta.