Întinerire facială prin lipofiling

Cu toții ne dorim un ten frumos, ferm și luminos, iar acest lucru se poate obține în ciuda faptului că pielea îmbătrânește. Întinerirea facială este o intervenție chirurgicală și are ca scop principal îmbunătățirea aspectului feței prin îndepărtarea aspectelor inestetice cauzate de înaintarea în vârstă.

Țesutul adipos propriu este un material excelent pentru umplerea ridurilor profunde sau mărirea unor reliefuri, cu rezultate bune pe termen lung și risc minim pentru pacienți.

Cui se adresează?

Tratamentul de întinerire facială prin injectare de grăsime (lipofilling) este recomandat persoanelor care au vârsta cuprinsă între 40 și 70 de ani și au o stare bună de sănătate.

Această procedura de întinerire facială se adresează atât femeilor, dar și bărbaților.

Tratament

Procedura nu necesită o pregătire specială, este nevoie doar de o anestezie locală dacă tratamentul se va realiza la față. În cazul intervențiilor mai mari, în cazul lipofillingului la fese, gambe și coapse este nevoie de anestezie generală.

Pentru a obține rezultatele ideale, sunt necesare de obicei 2-3 ședințe cu 9-12 săptămâni pauză între ele.

Pentru a va face o parere despre rezultate postoperatorii va invitam sa aruncati o privire peste cateva dintre cazurile tratate de noi.

Cazuri clinice – poze

Pentru a va face o parere despre rezultate postoperatorii va invitam sa aruncati o privire peste cateva dintre cazurile tratate de noi.

Întinerire facială

Prețuri

Lipofilling faţă 1200 - 2000 €