Iti doresti sa ai o fata mai bine definita, cu trasaturi asemanatoare Angelinei Jolie? Avem o solutie simpla pentru tine, fara bisturiu. Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic este o procedura injectabila ce necesita doar aplicare in prealabil de crema anestezica locala, urmata de injectarea de acid hialuronic la nivelul liniei mandibulare pentru definire si restructurare. Procedura dureaza in medie 30 de minute, cu minim diconfort. Folosim acid hialuronic de inalta calitate, ce contine si substanta anestezica pentru a spori gradul de confort si care are o remanenta cuprinsa intre 9-18 luni. Dupa interventie, zona injectata poate fi un pic rosie, datorita manipularii, dar roseata va disparea dupa aproximativ 30 minute – 1 ora. De asemenea, ca in orice procedura injectabila, pot aparea echimoze, care se remit in cateva zile si care pot fi usor mascate cu makeup.

Ce este important de mentionat in cadrul consultatiei dinaintea procedurii? Vrem sa aveti o experienta cat mai placuta, de aceea va rugam sa ne mentionati daca aveti alergii sau patologii pentru care urmati anumite tratamente (ex: medicamente anticoagulante) si de ce alte proceduri anterioare ati beneficiat.

Intrebari frecvente:

1. Cati ml de acid hialuronic sunt necesari pentru reconturarea mandibulara?

R: Pentru definirea structurii liniei mandibulare este nevoie de aproximativ 2-3ml de acid hialuronic

2. Ce tip de acid hialuronic se foloseste?

R: Pentru redefinirea structurii faciale, cum este cazul reconturarii mandibulare, folosim acid hialuronic cu o densitate mare, de tipul Juvederm Voluma/Volux

3. De cate sesiuni de injectare am nevoie?

R: Remanenta acidului variaza intre 9-12 luni, cel mai frecvent 1 sesiune anuala este recomandata

4. Pot trata si alte zone in acelasi timp?

R: Desigur, in cadrul aceleiasi sesiuni putem trata ridurile cu toxina botulinica, cearcanele sau buzele

5. Daca sunt insarcinata pot face proceduri aceasta procedura?

R: Nu recomandam efectuarea de proceduri injectabile pe perioada sarcinii.

6. Ce pret are procedura de reconturare mandibulara cu acid hialuronic?

R: Verifica periodic promotiile noastre curente pentru a beneficia de avantaje maxime.