Epilarea definitvă cu laser este o procedură sigură, nedureroasă, care folosește impulsuri de lumină laser pentru a viza pigmenții din foliculul de păr. Pigmenții absorb lumina, ceea ce afectează structura foliculului pilos.

Odată cu popularitatea în creștere a epilării cu laser, poate te-ai gândit și tu să apelezi la acest tratament de îndepărtare a părului. Însă acum sunt disponibile atât de multe tehnologii laser pentru îndepărtarea părului, încât poate fi greu să stabilești ce opțiune este cea mai potrivită pentru corpul tău și nevoile tale. 

La Centrul Medical Pogany, din București, folosim sistemul de îndepărtare a părului cu laser Cutera CoolGlide®. Permite-ne să îți spunem de ce Cutera CoolGlide® este cea mai bună soluție.

Cutera CoolGlide® tratează toate tipurile de piele

Sistemul laser Cutera CoolGlide® se poate folosi pentru a elimina părul nedorit de pe corp, indiferent de tipul de piele. Medicii din chirurgia estetică non-invazivă care au în portofoliu această tehnologie laser, pot crea un plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient / ă în parte, pentru a aborda părul inestetic de pe față, picioare, mâini, spate și axile. Suficient de puternic pentru a îndepărta părul de pe aceste zone, CoolGlide® este, de asemenea, suficient de blând pentru a trata și zonele mai sensibile, inclusiv sprâncenele, buza superioară, bărbia, pieptul și zona inghinală.

În timp ce alte tratamente cu laser nu sunt eficiente pe tonurile pielii mai întunecate sau pe pielea bronzată, Cutera CoolGlide® este conceput pentru a trata orice tip și ton de piele pentru a oferi rezultate satisfăcătoare, sigure și permanente.

Fără perioade de repaos

Ciclul părului are faze diferite, iar sistemul Cutera CoolGlide®  tratează părul în faza de creștere activă. Prin urmare, se recomandă mai multe sesiuni cu laser pentru a aborda în mod eficient foliculii de păr pe măsură ce aceștia trec în fazele lor de creștere activă. De obicei, sunt recomandate 4-6 ședințe pentru a obține rezultatele dorite. După fiecare tratament, pacienții pot reveni la activitățile obișnuite fără nicio problemă sau restricție de vreun fel.

În timpul consultației inițiale și pentru a determina de câte sesiuni cu CoolGlide® sunt nevoie, se vor aborda factori precum nuanța pielii, grosimea părului și zonele dorite pentru îndepărtarea părului.

Fără efecte secundare

Sistemul de îndepărtare a părului de tip laser Cutera CoolGlide® este extrem de eficient în deteriorarea foliculului de păr de sub suprafața pielii fără a provoca leziuni asupra țesuturilor din jur. Imediat după tratament, pielea tratată poate apărea ușor roșie sau umflată, dar aceste efecte ar trebui să dispară în câteva ore.

Pentru a menține pielea într-o stare excelentă, se recomandă utlizarea unei creme intens hidratantă. De asemenea, zonele tratate nu trebuie să fie expuse la soare, mai ales în primele zile după tratament. 

Cutera CoolGlide® elimină permanent părul nedorit de pe corp

Cutera CoolGlide® oferă o epilare definitivă a părului nedorit de pe corp. Odată ce laserul tratează foliculii de păr activi, aceștia nu se vor mai putea dezvolta în păr. Drept urmare, pielea rămâne netedă, fără păr și cu aspect sănătos.

Îndepărtarea părului nedorit cu Cutera CoolGlide® este o opțiune sigură și eficientă pentru bărbații și femeile care caută cea mai bună soluție de epilare definitivă cu laser.