tratamente cu laser

CUTERA LASER GENESIS, CEL MAI BINE PĂSTRAT SECRET AL FRUMUSEȚII

Diferența pe care o aduce CUTERA Laser Genesis

Procedura Laser Genesis utilizează tehnologia laser non-invazivă pentru a trata în siguranță, în mod natural și eficient liniile fine, ridurile, porii măriți, textura inegală a pielii, roșeața difuză și cicatricile.
 
Ce zone pot fi tratate cu Laser Genesis?
 
Pacienții care au ales tratamentul cosmetic Laser Genesis, raportează rezultate excelente pe întreaga față și pe gât. În plus, medicii specialiști pot sugera această terapie non-invazivă pentru a diminua cicatricile recente pe alte părți ale corpului.
 
Cum se simte procedura cu Laser Genesis?
 
De cele mai multe ori, pacienții descriu tratamentul ca fiind relaxant și terapeutic. În timpul procedurii, veți experimenta și veți simți o căldură blândă la nivelul suprafeței pielii. După tratament, puteți reveni imediat la activitățile normale, fiind necesară doar protecția solară în cazul în care veți desfășura mai multe activități în aer liber.
 
Cum funcționează Laser Genesis?
 
Încălzind ușor derma superioară cu mult sub suprafața pielii pacientului, CUTERA Laser Genesis îmbunătățește aspectul ridurilor prin promovarea creșterii colagenului. Căldura suplimentară este generată în capilarele dilatate pentru a reduce roșeața.
 
La ce fel de îmbunătățiri vă puteți aștepta în urma terapiei cutanate Laser Genesis?
 
Pe parcursul a patru până la cinci tratamente, Laser Genesis poate ajuta la refacerea strălucirii și aspectului tineresc al pielii. Rezultatele individuale ale tratamentului sunt subtile, dar efectul general al tratamentelor multiple poate fi destul de dramatic.
 
  • Tratează în siguranță și delicat roșeața difuză;
  • Diminuează sau chiar elimină cicatricile superficiale lăsate de acnee;
  • Stimulează continuu producția nouă de colagen;
  • Reduce aspectul liniilor fine;
  • Promovează natural un aspect sănătos.

CUTERA COOLGLIDE®, CEA MAI SIGURĂ ȘI EFICIENTĂ METODĂ DE EPILARE DEFINITIVĂ

Diferența pe care o aduce CUTERA COOLGLIDE®

Cutera CoolGlide este cel mai bun sistem de îndepărtare a părului de tip laser de pe piață pentru toate tipurile și tonurile de piele, chiar și pentru pacienții bronzați sau cu o piele mai închisă la culoare. Designul său unic, lungimea de undă mai lungă și conceptul inovator de răcire permit livrarea unor rezultate extrem de eficiente, sigure și permanente.
 
Ce zone pot fi tratate cu tratamentul CoolGlide®?
 
CoolGlide poate îndepărta părul de pe toate părțile corpului, inclusiv față, picioare, brațe, axile și spate. De asemenea, poate trata zone sensibile precum pieptul, zona sânilor și mameloanelor și linia de bikini.
 
Cum se simte procedura cu sistemul CoolGlide®?
 
După cum sugerează și numele, dispozitivul CoolGlide răcește și calmează pe măsură ce alunecă de-a lungul pielii pacientului. Când pulsațiile de lumină sunt emise, unii pacienți prezintă o senzație ușoară de înțepături sau ciupituri. În mod normal, nu este necesară anestezia locală sau vreun tratament medicamentos pentru durere. Cu toate acestea, unii pacienți pot prefera să utilizeze un anestezic topic atunci când sunt tratate zonele mai sensibile ale corpului.
 
De ce CUTERA CoolGlide®?
 
Folosind cea mai recentă tehnologie în epilarea cu laser, CoolGlide poate trata rapid zonele mari de piele, fără limitările tehnologiilor mai vechi. Lungimea de undă mai lungă distribuită de CoolGlide îi permite să fie utilizat în siguranță și în mod eficient la pacienții cu pielea mai deschisă sau mai închisă la culoare, precum și pe pielea bronzată. Spre deosebire de alte sisteme, CoolGlide poate trata părul fin de pe buza superioară a unei femei la fel de ușor și eficient ca firul gros de pe spatele unui bărbat. Dispozitivul pe bază de răcire crește confortul pacientului și reduce la minimum reacția adversă a pielii întâlnită frecvent cu alte lasere.
 

Proceduri nechirurgicale

   Proceduri injectabile

→   Tratamente laser

   Remodelare corporală

→   PRP