Augmentare mamară cu implanturi de ultimă generație MENTOR XTRA MEMORYGEL

Una dintre cele mai solicitate intervenții chirurgicale de către femei este operația de mărire a sânilor cu ajutorul implantului mamar cu gel siliconic MENTOR.

MENTOR este un producător american recunoscut la nivel mondial datorită produsele sale de înaltă calitate și inovatoare.

Catalog MENTOR Broșură MENTOR

Implanturile mamare MENTOR sunt de 3 feluri:

  1. Coeziv I – este un gel moale, standard;
  2. Coeziv II – este un gel puțin mai ferm;
  3. Coeziv III – este cel mai coeziv gel de la MENTOR;

Alegerea mărimii și tipului de implant se alege împreună cu medicul chirurg, în cadrul unei consultanții.

Înainte de operație

Medicul chirurg va evalua starea de sănătate a pacientului și îi va explica în detaliu tehnica operatorie. Este foarte important ca pacientul să menționeze dacă este bolnav sau dacă ia anumite medicamente care ar putea influenţa coagularea sângelui.

Femeile care iau anticoncepționale trebuie să înceteze administarea lor cu 6 săptămâni înainte de operație. Totodată, este indicat să se evite fumatul, expunera execesivă la soare sau dietele stricte, sărace în nutrienți. Intervenția de mărire a sânilor nu se poate realiza în perioada ciclului menstrual sau în apropierea acestuia.

Intervenția chirurgicală de mărire a sânilor

Operația de augmentare mamară presupune introducerea unui silicon într-un buzunar creat de către medicul chirurg sub glanda mamară sau sub mușchiul pectoral. De obicei intervenția se realizează sub anestezie generală si durează circa 2 ore. După introducerea implanturilor mamare cu gel siliconic Mentor se folosesc anumite fire speciale pentru ca cicatricile să se vindece ușor și rapid.

La sfârșitul intervenției, medicul chirurg va aplica un pansament elastic de susținere sau o bustieră elastică peste plasturele care acoperă incizia cutanată.

După operație

  • Pentru durerea postoperatorie pacientul va urma un tratament analgetic.
  • După două săptămâni pacientul are voie să facă doar efort fizic ușor, efortul fizic intens va putea fi făcut doar după o lună de la operație.
  • Deși producătorii garantează că implanturile mamare pot fi purtate întrega viață, medicii recomandă ca acestea să fie înlocuite după 10 ani din cauza uzurii dar și datorită modificărilor țesuturilor pacientei.

Pentru mai multe informații despre intervenția de corectare a conturului corporal vă așteptăm la clinica Pogany din București.