Încă din antichitate buzele femeilor au fost considerate un simbol de senzualitate. Forma buzelor poate spune multe despre personalitatea fiecărei persoane.

Dacă în trecut nu se punea atât de mare accent pe dimensiunea buzelor, în timpurile noastre, buzele voluminoase sunt extrem de în vogă. În ultimii ani, foarte muți vloggeri/bloggeri și vedete din România au apelat la proceduri de augmentare a buzelor pentru a obține buze voluminoase, care emană seducție, dar și frumusețe.

Cui se adresează?

Orice persoană, de sex feminin sau masculin, care nu este mulțumit/ă de dimensiunea și forma buzelor poate apela la medicul nostru estetician pentru a obține buzele mult dorite.

Medicul nostru estetician folosește următoarele metode pentru a remodela buzele:

  1. material propriu (grăsime subcutanata – lipofilling);
  2. materiale sintetice (pe bază de acid hialuronic Juvederm)

Procedura de mărire buze

  • Procedura de remodelare a buzelor folosind metoda de injectarea de substanțe sintetice se efectuează cu anestezie locală și durează circa 20 minute.
  • În cazul lipofillingul procedura chirurgicală este mai complexă și se efectuează în sala de operație, cu anestezie locală, ambulator și durează circa 40 minute.
  • În timpul procedurii de mărire buze este posibil ca pacientul să simtă disconfort, însoțit de o ușoară durere.
  • În perioada postoperatorie se vor pune comprese reci și unguent cu antiinflamator local.
  • Pentru rezultate satisfăcătoare, medicul nostru estetician este foarte atent și lucrează cu foarte mare grijă.

Pentru un preț exact programează-te la o consultație gratuită!

Cazuri clinice – poze

Pentru a vă face o părere despre rezultate postoperatorii vă invităm să aruncați o privire peste câteva dintre cazurile tratate de noi.