Injecțiile cu acid hialuronic duc la întinerirea și corectarea modificărilor pielii legate de vârstă în doar câteva proceduri, fără complicații și fără o perioadă lungă de reabilitare. Procedura se realizează prin injectarea intradermică a unor substanțe de umplere cu acid hialuronic. Datorită acestei proceduri se creează volumul subcutanat necesar și se netezesc pliurile, ridurile și cicatricile existente.Acidul hialuronic face parte din țesutul conjunctiv și structurile extracelulare ale corpului, umplând spațiul dintre fibrele de elastină și colagen, care sunt responsabile de elasticitatea și fermitatea pielii.În plus, una dintre cele mai importante funcții ale acidului hialuronic este capacitatea sa de a atrage și reține moleculele de apă, oferind astfel o hidratare excelentă a pielii. Deficitul de acid hialuronic în piele, duce la uscăciune, laxitate, riduri, pierderea elasticității și ptoza tisulară.

Cum te ajută injecția cu acid hialuronic?

Injecția cu acid hialuronic este capabilă să reumple volumul lipsă, să completeze ridurile, să ofere pielii umiditatea necesară și să schimbe conturul buzelor. Preparatele utilizate pentru materialele plastice contur, îndeplinesc standarde de calitate și siguranță ridicată, toate materialele de umplere au un grad ridicat de sterilitate și bio compatibilitate cu țesuturile pielii, iar substanțele utilizate în preparat sunt supuse unui control strict.

Cine poate beneficia de procedura de injecții cu acid hialuronic?

Injecțiile cu acid hialuronic sunt indicate pentru toți cei care doresc să-și crească volumul pierdut, să scape de riduri, să restabilească tonusul și elasticitatea pielii.Procedura le va ajuta, de asemenea, pe acele fete și femei care își doresc buze frumoase și sexy. În funcție de nevoile clientului, cosmetologul va selecta un preparat adecvat pentru fiecare (în funcție de volum / densitate), care va ajuta la corectarea formei buzelor, le va oferi un volum suplimentar, le va face mai expresive, hidratând și hrănind buzele.

Cât de dureroasă este această procedură?

Principiul procedurii este de a injecta acid hialuronic sub ridul existent, umplând volumul lipsă. Procedura, dacă este necesar, se efectuează cu o cremă anestezică, care se aplică cu 30 de minute înainte de procedură. Imediat după procedură, vei vedea o diferență semnificativă, iar efectul va fi vizibil a doua zi, chiar dacă în primele zile va exista o ușoară umflare în zona injectată.

Cât durează efectul injectiilor cu acid hialuronic?

Efectul procedurii este vizibil imediat și durează între 1,5-2 ani. Aceasta este o corectare a problemelor estetice ale pielii și buzelor fără intervenții chirurgicale.

Cât durează recuperarea după procedură?

Nu există o perioadă lungă de reabilitare. Procedura de injectare cu acid hialuronic este contraindicată în caz de sarcină și alăptare, în timpul menstruației, alergii la medicamentele utilizate și la componentele acestora, boli virale și fungice ale pielii.

Proceduri nechirurgicale

   Proceduri injectabile

→   Tratamente laser

   Remodelare corporală

→   PRP