La Centru de excelență în chirurgia estetică și postbariatrică Pogany, specialiștii noștri oferă doamnelor și domnișoarelor posibilitatea de a-și recăpăta încrederea în sine prin intermediul operatiilor estetice feminine.

Ce înseamnă remodelarea regiunii pubiene?

Remodelarea regiunii pubiene este o intervenție chirurgicală ce face parte din categoria chirurgiei estetice feminine.

Această intervenție este recomandată femeilor care au relieful pubian mult prea proeminent, fiind vizibil prin lenjeria intimă sau chiar prin pantaloni mai strâmți și sunt deranjate de acest aspect. Pentru a scăpa de acest aspect nedorit se îndepărtează excesul de grăsime prin lipoaspirație.

De asemenea, odată cu înaintarea în vârstă regiunea pubiană își pierde din elasticitate. În cazul acesta, prin operație se ridică regiunea pubiană printr-o intervenție similară abdominoplastiei. Mai exact, se elimină excesul tegumentar.

Ce este bine să știi înainte de remodelarea regiunii pubiene?

  • În primul rând are loc consultația cu medicul de specialitate al Centrului Medical Pogany, unde se discută deschis cu pacienta despre problemele întâmpinate de aceasta.
  • Apoi pacienta este examinată medical, pentru a se constata cele discutate.
  • După acest pas, se va efectua un set de analize – aici ne referim la un set complet de analize ale sângelui și în funcție de caz poate fi vorba și despre un consult cadiologic sau pulmonar, pentru a știi cum tolerează pacienta efectul anesteziei și al analgezicelor de după intervenție.
  • Este important să știi și să informezi medicul specialist dacă suferi de o alergie la anumite substanțe medicamentoase. În plus, trebuie știut istoricul tău medical, inclusiv din punct de vedere al altor intervenții chirurgicale, acolo unde este cazul.

Ce este bine să știi după remodelarea regiunii pubiene?

  • După operația de remodelare a regiunii pubiene se recomandă 1-2 zile de repaus total, deoarece este prezentă o stare de disconfort.
  • Este recomandat ca pacienta să evite contactul sexual în această perioadă de vindecare.
  • După acest interval de timp vei constata rezultatul final, așadar complexul și inhibarea sexuală vor face parte din domeniul trecutului.

La centrul medical Pogany specialiștii noștri au grijă ca tu să te simți ascultată, înțeleasă și te ajută să-ți recapeți starea de bine, oferindu-ți rezultatele estetice pe care ți le dorești.