Conferențiar Universitar
UMF Carol Davila
DR. CARMEN GIUGLEA

Specialitate: Chirurgie Plastică – Estetică și Microchirurgie Reconstructivă


Conferențiar
DR. CARMEN GIUGLEA

Specialitate: Chirurgie Plastică
Estetică și Microchirurgie Reconstructivă


Experiență profesională

  • Medic Primar Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică
  • Medic Sef de Sectie Chirurgie plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Estetică
  • Doctor în Științe Medicale, cu teză de doctorat
  • Past president Societatea Română de Chirurgie Estetică

Despre Dr. Carmen Giuglea

Domeniul de activitate al Dr. Carmen Giuglea este chirurgia plastică, reconstructivă și estetică. Chirurgia estetică reprezintă domeniul chirurgiei plastice care corectează deficitele estetice congenitale (cu care te naști), dar și cele determinate de vârstă sau chiar alte afecțiuni, accidente sau alte intervenții chirurgicale. Interesul crescut asupra posibilităților de reîntinerire, de îmbunătățire a aspectului estetic la orice nivel corporal, au făcut din chirurgia plastică și estetică o chirurgie modernă, de vârf.

Chirurgia estetică a devenit treptat o parte componentă a vieții noastre, la care apelează cu dezinvoltură în general oameni tineri, cu o gândire deschisă, dar și oameni maturi sau vârstnici, care doresc să estompeze urmele lăsate de trecerea timpului. Pentru a obține prin chirurgie un rezultat cât se poate de bun, trebuie să aveți norocul ca în medicul care vă tratează să se armonizeze simțul artistic cu îndemânarea și profesionalismul. Căci chirurgia plastică este o artă care trebuie făcută de profesioniști.

Este binecunoscut faptul că dorința de îmbunătățire a aspectului feței și corpului este în general motivată de existența unor complexe fizice care generează la rândul lor temeri și anxietate față de propria persoană. Rezolvarea acestora poate contribui la găsirea sau recăpătarea echilibrului psihic al persoanelor în cauză, cu modificarea chiar a comportamentului social. Înțelegerea acestor mecanisme vine în sprijinul ideii de susținere a rolului chirurgiei estetice în ameliorare a imaginii de sine, a creșterii încrederii în propria persoană.

Echipa de profesioniști a dr. Carmen Giuglea vă așteaptă să o cunoașteți, garantând că vă va face să fiți înconjurați de căldură, încredere și disponibilitate la solicitările dumneavoastră. Procedurile chirurgicale utilizate sunt adaptate și individualizate, lucru de care vă puteți convinge în cadrul consultației.

În funcție de problema pe care o aveți, puteți beneficia de un sfat, o ameliorare sau o rezolvare a acesteia, în funcție de tipul problemei și de posibilitățile reale de tratament. Indiferent de situație, profesionalismul, dăruirea și căldura cu care veți fi înconjurați de către membrii echipei Dnei. Dr. Carmen Giuglea vă vor ajuta să treceți ușor și cu încredere peste orice moment dificil.