Centru de excelență în chirurgia estetică și postbariatrică
și servicii de suport

 

Scurt istoric:

Clinica POGANY reprezintă un nou brand, continuare a unei clinici inființate înca din 2002, din dorința de a oferi servicii medicale de calitate în condiții de siguranță pacienților care apelează cu încredere la noi.

Pentru a aduce o îmbunatățire aspectului fizic și implicit o creștere a calității vieții, tot mai multe persoane decid să apeleze la serviciile oferite de clinica noastră. In acest context, ne dorim ca relația dintre medic și pacient să fie una de încredere și de siguranță.

In clinică veti găsi o echipă de medici profesioniști, gata să ofere servicii medico-chirurgicale la cel mai înalt grad de calitate și siguranță, având asigurat în același timp și un confort hotelier adecvat.

Clinica Pogany oferă servicii chirurgicale de înaltă performanță, în special în chirurgia estetică:

  • Chirurgia feței;
  • Chirurgia sânilor;
  • Chirurgia conturului corporal (inclusiv chirurgie postbariatrică) alături de tratamente corporale nechirurgicale cu ajutorul unor aparate performante de ultima generație (Laser Cutera, True Sculpt, modelare corporală cu unde de șoc Zimmer);
  • Chirurgia estetică feminină;
  • Chirurgia estetică masculină;

In acelasi timp, în clinică puteți beneficia de consultații și investigații de cardiologie, dermatologie, nutriție, tratamente ortopedice artroscopice, consultații și intervenții de chirurgie generală.

Valorile CLINICII POGANY:

COMPETENȚĂ, PROFESIONALISM

Valoarea fundamentală a activităților medicale, chirurgicale și non-chirurgicale realizate în Clinica Pogany este competența echipei noastre. Cei peste 19 ani de experiență profesională a echipei de chirurgi de chirurgie plastică-estetică reprezintă dovada acesteia, câștigată cu mult efort și dedicare. Reprezintă în același timp rodul a mii de ore petrecute alături de pacienți în cabinetele de consultații sau în sălile de operații, care acum se concretizează în profesionalismul cu care sunt tratați pacienții clinicii.

  • Procedura: potrivită pentru pacient;
  • Pacientul: un candidat potrivit pentru procedură;
  • Chirurgul: calificat și experimentat în realizarea procedurii;
  • Etică profesională;
  • Clinica: prezintă siguranță prin personalul calificat și aparatură performantă;

SIGURANȚĂ

Cel mai important deziderat al Clinicii Pogany își are rădăcina în Jurământul lui Hipocrate: siguranța pacienților este prioritară! Iubim frumusețea, dar mai ales prețuim sănătatea, iar profesionalismul echipei, rigoarea procedurilor și tehnologia ultramoderna selectată sunt expresii ale respectării acestui principiu.

TEHNOLOGIE DE VÂRF

Clinica Pogany vă propune o experiență medicală unică, susținută de echipamente cu tehnologie avansată care se îmbină perfect cu maiestria chirurgicală a echipei. Dotările cabinetelor, sălilor de operație și a saloanelor postoperatorii sunt menite să vă asigure siguranța, confort deosebit și care, alaturi de calitatea excepțională a actului medical, să vă asigure o experiență plăcută alături de noi.

PERSONAL SPECIALIZAT

În cadrul clinicii veți găsi personal calificat cu cel mai înalt grad de performanță, de la medici cadre universitare, asistente cu experiență în îngrijirea postoperatorie a pacienților, până la personal auxiliar amabil, oricând gata să vă ajute în funcție de gradul de competență.

EMPATIE

Oamenii care ne trec pragul sunt, pentru noi, mai mult decât pacienți. Întreaga noastră echipă, de la medici și asistente medicale până la personalul auxiliar, este pregătită să vă întâmpine cu căldură și să vă trateze cu empatie. Mai mult decât atât, suntem bucuroși să fim alaturi de dumneavoastră, sustinandu-vă de-a lungul șederii în clinica noastră cu prietenie și respect, înțelegând specificul fiecăruia. Alegeți să vă simțiți înțeles! 

CONFORT

Cei ce-și vor regăsi frumusețea în Centrul de Excelență Pogany se vor simți relaxați și încrezători pe toată perioada petrecută alături de noi. Sentimentul de siguranță și empatia cu care vor fi îngrijiți vor transforma această experiență într-una agreabilă. Alegeți să vă fie așa cum ați dori! 

Pentru mai multe detalii te așteptăm la clinică, adresa este Str. Mugur Mugurel, Nr. 4, Sector 3, București, Romania sau contactează-ne acum.